Här kommer resten

07 Nov Här kommer resten

 

Ibland när jag bloggar från telefonen och jag ska redigera texten ifall det är något stavfel så hänger sig allt. Bilder försvinner och texten går ihop.

Då blir man lite smått irriterad…

Här kommer fortsättningen från plåtningen med Ingvar och Marie som vi gjorde häromdagen.

 

Jag plockade fram flera olika kostymer i olika prisklasser och han har koll den där med tyger… kan jag säga. Den kostymen som var sågott som handsydd som jag också gömde ( bara för att den var lite dyrare) emellan de andra blev såklart den han valde.

 

Efter noggrann photoshop så blev resultatet så här.

Mathias som sminkar Charlotte Perrelli gjorde snygg make på Marie.

Mästerfotografen är Mathias Otterberg som jag förövrigt använder till min utbildning när mina elever ska göra sina slutportfoliobilder. Jag tycker att han är så fantastisk bra för han jobbar mycket med ljussättning och det gör inte alla fotografer.

 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.